Overslaan en naar de inhoud gaan

Microsoft Teams

Microsoft Teams maakt het mogelijk om in een gebruiksvriendelijke omgeving met een vaste groep collega’s, klanten of leveranciers optimaal samen te werken. Dat gaat heel eenvoudig, omdat verschillende Office 365 applicaties in het platform samenkomen, zoals OneNote, SharePoint en Planner. Met Microsoft Teams creëer je een centrale werkomgeving waarbij onderlinge communicatie binnen het team efficiënt verloopt.

Chatten, vergaderen en bellen via Teams

Binnen Microsoft Teams is het heel gemakkelijk om te chatten en berichten te delen met jouw projectteam of afdeling, maar ook één-op-één als dat nodig is. Dankzij de heldere notificaties ben je direct op de hoogte van de berichten die voor jou relevant zijn. Met de ingebouwde camera van je computer, laptop en mobiele apparaten kun je via Microsoft Teams ook videobellen. Dit maakt het organiseren van vergaderingen op afstand ook eenvoudig. Wil je daarbij bestanden delen of presenteren met de andere aanwezigen van de online meeting? Met de optie share screen kan iedereen in de vergadering direct met het door jou geselecteerde scherm meekijken.

Overal gebruik maken van Microsoft Teams

Net als voor alle andere programma’s van Microsoft 365 is ook voor Microsoft Teams een app beschikbaar, zodat je op elk apparaat kunt chatten, vergaderen of videobellen. Omdat alle devices gekoppeld zijn kun je makkelijk switchen van het ene naar het andere apparaat, waarmee je optimaal flexibel bent. Het is ook mogelijk om je vaste telefoonnummer te koppelen, zodat je altijd en overal al je oproepen en chats kunt beantwoorden.

BSV-IT – gecertificeerd Microsoft partner

Als gecertificeerd Microsoft Silver Partner is BSV-IT gespecialiseerd in implementeren en inrichten van de achtergrond van Microsoft 365. Denk hierbij aan het vergeven van rechten, instellen van zakelijke mappen en het aanmaken van nieuwe gebruikers, maar ook bij het opzetten en migreren van alle zakelijke e-mail en data. Overstappen naar Microsoft 365 wordt zo wel heel aantrekkelijk!