Overslaan en naar de inhoud gaan

Cloudbeheer

Als je als bedrijf hebt gekozen voor werken in de cloud is het enorm belangrijk dat jouw gegevens in de cloud altijd beschikbaar en goed beveiligd zijn. En dat niet alleen: de ontwikkelingen gaan ontzettend snel, dus je wilt ook up-to-date blijven. Met Cloudbeheer van BSV-IT heb je dat allemaal geregeld.

Advies en begeleiding

BSV-IT zorgt ervoor dat de cloudoplossing met de ontwikkeling van het bedrijf meebeweegt. Als er nieuwe cloud-ontwikkelingen zijn die goed bij jouw bedrijf passen begeleiden we jou bij het inzetten van nieuwe deze cloud-oplossing. Wij zorgen voor een geruisloze implementatie.

Analyse en advies

Door periodiek de gekozen cloud-oplossing te analyseren kunnen we vroegtijdig bijsturen en adviseren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en ben je altijd up-to-date. Want BSV-IT zorgt voor een werkplek die werkt.

Wat is werken in de cloud

Werken in de cloud houdt in dat de IT-werkomgeving niet wordt opgeslagen op een server in je eigen pand, maar in een publiek datacenter. Door een internetverbinding krijg je toegang tot jouw eigen online werkplek. Je bent dus niet meer afhankelijk van een eigen kantooromgeving, maar jouw werkplek is altijd, door alle medewerkers en vanaf elke locatie bereikbaar. Maximale flexibiliteit en altijd up-to-date.