Overslaan en naar de inhoud gaan

Mobiele telefonie

Als we tegenwoordig gebeld worden, dan is dat vaak via de mobiele telefoon. Maar zakelijke mobiele telefonie is meer dan alleen gebeld bellen met je mobiel. Denk bijvoorbeeld aan het type abonnement en de keuze van het toestel, maar ook beheer en beveiliging moet goed geregeld zijn. BSV-IT kan je daarbij goed adviseren begeleiden in het maken van de beste keuze voor jouw bedrijf.

Abonnementen

Kies voor gemak en regel je abonnement via BSV-IT. Wij adviseren je graag bij de keuze voor je zakelijke mobiele abonnement en bijbehorende toestellen. Ook beheren wij de abonnementen en mobiele telefoonnummers, zodat je altijd een helder overzicht hebt. Komt er een nieuwe medewerker bij? Met 1 druk op de knop heb je ook voor je nieuwe medewerker een extra zakelijk telefoonnummer. Hier heb je geen omkijken naar.

Integratie vaste telefonie

Wist je dat het mogelijk is om je vaste telefonie in je mobiele telefonie te integreren? BSV-IT regelt het graag voor je. Zo ben je altijd en overal zakelijk bereikbaar. Ideaal voor een flexibele werkplek!