Overslaan en naar de inhoud gaan

Werkplekbeheer

Hoe zorg je ervoor dat de kans op uitval wordt geminimaliseerd? Elk bedrijf is erbij gebaat dat alle werkplekken goed functioneren en de medewerkers geen hinder ondervinden van uitval van hun apparatuur (zowel hardware zoals computers, laptop, printers, telefonie, als software). Schakel BSV-IT in voor een optimaal beheer van jouw werkplekken. Met onze kennis van zaken worden veel problemen voorkomen.

Monitoring en geautomatiseerd onderhoud

Om ervoor te zorgen dat de werkplekken goed (blijven) functioneren monitoren wij de technische conditie en de beveiliging van de werkplek 24/7. Bij eventuele verstoringen zorgen wij voor een deskundige analyse en voeren het (geautomatiseerde) onderhoud uit. Dit is van belang voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Zijn er toch vragen? Dan is onze support-afdeling eenvoudig bereikbaar en kunnen via oplossingen als Teamviewer snel meekijken en problemen oplossen of vragen beantwoorden. Wij lossen de problemen snel en op afstand op. De resultaten van de monitoring en het onderhoud ontvang je in een heldere periodieke rapportage.

Advies aanschaf apparatuur

Als uit de monitoring en het geautomatiseerd onderhoud blijkt dat de apparatuur aan vervanging toe is, ontvang je een advies voor de aanschaf van vervangende apparatuur. Met een mooi woord noemen we dit lifecycle management. Denk daarbij aan een nieuwe laptop, desktop, printer etc. Alle hardware die je op je werkplek nodig hebt. Wij zorgen ook voor het onderhoud; zo voorkom je dat je werkplek doordat deze verouderd is of niet goed is onderhouden, alsnog uit kan vallen.