Overslaan en naar de inhoud gaan

Microsoft 365

Microsoft 365 (voorheen Office 365) is feitelijk een upgrade van het voormalige officepakket met enorm veel nieuwe mogelijkheden. Het belangrijkste grote verschil is dat het volledig online is. Bestanden worden niet op de computer, maar online in the Cloud opgeslagen. Hiermee wordt het heel eenvoudig om vanaf elke gewenste locatie, op elk gewenst apparaat en met meerdere personen bestanden te gebruiken. Bestanden zijn zo altijd up-to-date en je hebt ze op de deze manier altijd bij de hand.

Alle Office-applicaties op meerdere apparaten

Al je bestanden zijn via applicaties zoals Sharepoint en Onedrive online te delen, bewerken en te bekijken. Met bekende programma’s als Word, Excel en PowerPoint kun je zo werken op desktops of laptops, maar ook op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. Via Microsoft 365 is je werk overal en met elk device toegankelijk te maken.

Volledige flexibiliteit

Werken kan met Microsoft 365 overal. Of dat nu op kantoor is, op een thuiswerkplek, of elke andere denkbare locatie, de bestanden zijn altijd en overal toegankelijk. En dat is wat we willen! Een werkplek die werkt, overal en altijd!

Optimale samenwerking

Omdat de bestanden worden opgeslagen in the Cloud is het heel eenvoudig om samen met je collega’s, klanten en leveranciers aan dezelfde bestanden te werken. Zo wordt samenwerken wel heel gemakkelijk! Iedereen beschikt real time over de laatste stand van zaken.

Veilig werken

Microsoft 365 biedt geavanceerde beveiligingsfunctionaliteiten, zoals o.a. automatisch versiebeheer en het instellen van de data- en rechtenstructuur, maar ook een optie om bestanden te versleutelen. Het werken in the Cloud is dus niet alleen snel, functioneel en efficiënt; het is ook veilig. Microsoft 365 is een volledig gecertificeerde oplossing.

BSV-IT – gecertificeerd Microsoft partner

Als gecertificeerd Microsoft Silver Partner is BSV-IT gespecialiseerd in implementeren en inrichten van de achtergrond van Microsoft 365. Denk hierbij aan het vergeven van rechten, instellen van zakelijke mappen en het aanmaken van nieuwe gebruikers, maar ook bij het opzetten en migreren van alle zakelijke e-mail en data. Overstappen naar Microsoft 365 wordt zo wel heel aantrekkelijk!