Overslaan en naar de inhoud gaan

Veilig met bestanden werken

Een van de belangrijkste voordelen van Microsoft 365 is dat het hiermee mogelijk is om eenvoudig samen te werken in bestanden en documenten. Je hebt nog maar 1 bestand, dat door meerdere personen, zowel binnen als buiten de organisatie kan worden gelezen of bewerkt. Met de juiste instellingen zorgen we ervoor dat je bij deze efficiënte manier van werken veilig met bestanden kunt werken.

Automatisch versiebeheer

Als er meerdere mensen aan hetzelfde document kunnen werken kun je door automatisch versiebeheer eenvoudig bijhouden wat de meest up-to-date versie is. Ook kun je bekijken welke personen wijzigingen hebben aangebracht aan het document en krijg je inzicht door wie en waar de bestanden geopend zijn. Heel handig bij samenwerken.

Bepaal wie toegang krijgt

Beheer eenvoudig je data- en rechtenstructuur. Zo bepaal je wie toegang krijgt tot welke bestanden. Want het is altijd mogelijk om bestanden af te schermen, zodat je alleen die bestanden deelt, die ook gedeeld mogen worden. Denk bijvoorbeeld aan privacy-gevoelige documenten. Door ervoor te zorgen dat de security instellingen goed zijn ingesteld kun je voorkomen dat dit type bestanden wordt gedeeld met derden. En daar kan BSV-IT je goed bij helpen. Wij richten de structuur voor je in en helpen je op weg.