Overslaan en naar de inhoud gaan

Serverbeheer

Niets is vervelender dan een server die niet bereikbaar is. Want dan zijn bestanden niet meer bereikbaar, kun je geen e-mail meer ontvangen en kan de website of webshop niet meer worden bezocht. Om ervoor te zorgen dat een server, of deze nou in de cloud staat of op locatie, goed blijft draaien is goed serverbeheer zeker aan te raden.

Monitoring, onderhoud en support

Om ervoor te zorgen dat de server goed blijft functioneren monitoren wij deze 24/7. Bij eventuele verstoringen zorgen wij voor een deskundige analyse en voeren het (geautomatiseerde) onderhoud uit. Ontstaan er toch problemen? Dan is onze support-afdeling eenvoudig bereikbaar via telefoon of e-mail. Wij lossen de problemen snel en op afstand op. De resultaten van de monitoring en het onderhoud ontvang je desgewenst in een heldere periodieke rapportage.

Advies aanschaf apparatuur

Als uit de monitoring en het (geautomatiseerde) onderhoud blijkt dat de apparatuur aan vervanging of uitbreiding toe is, ontvang je een advies voor de aanschaf van vervangende apparatuur. Wij zorgen ook voor het onderhoud; zo minimaliseer je de kans dat je server doordat deze verouderd is of niet goed is onderhouden, alsnog uit kan vallen.