Overslaan en naar de inhoud gaan

Ondersteuning BSV-IT

Wat je wilt is een werkplek die werkt. Zo simpel is dat. En daarvoor heb je een partij nodig waar je terecht kunt met je vragen, die je support biedt als het nodig is, maar liefst ook met je meedenkt als het gaat om de toekomstige behoeften.

BSV-IT is de oplossing als het gaat om ondersteuning op het gebied van jouw online werkplek. Als gecertificeerd Microsoft Silver Partner is BSV-IT gespecialiseerd in implementeren en inrichten van de achtergrond van Microsoft 365. Denk hierbij aan het vergeven van rechten, instellen van zakelijke mappen en het aanmaken van nieuwe gebruikers, maar ook bij het opzetten en migreren van alle zakelijke e-mail en data.

Met onze proactieve monitoring en uitstekende support-afdeling ben je in geval van nood zo weer up-and-running. Door gebruik te maken van TeamViewer kijken we met je mee als dat nodig is en verhelpen we eventuele problemen snel en efficiënt.

Wij bouwen graag aan langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Zo kunnen we je ook optimaal adviseren en kijken we graag met je mee vooruit. Goed voorbereid de toekomst in, met de beste oplossing voor jouw online werkplek. Ieder zijn vak, tenslotte.