Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat is een cloud werkplek?

Een cloud werkplek houdt in dat je bestanden niet op je computer zijn opgeslagen, maar op een externe opslagplek. Zo’n externe opslagplek wordt ook wel ‘de cloud’ genoemd. In feite heb je alleen een internetverbinding nodig voor het opslaan van je bestanden, applicaties en andere software. Mede door de opkomst van het thuiswerken wordt er volop gewerkt in de cloud. Je kan dus op ieder moment, op iedere plek aan het werk!

 

Wat levert een nieuwe cloud werkplek jou op?

Laat je je nieuwe werkplek in de cloud door BSV-IT inrichten? Dan weet je dat je niet meer naar je IT hoeft om te kijken. Concreet betekent dit dat al het personeel een beveiligde toegang heeft tot de systemen, dat alle programma’s beschikbaar zijn en dat je erop kunt vertrouwen dat je bestanden veilig staan opgeslagen. De concrete voordelen hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet:

 • Werken via de cloud betekent dat alle bestanden en applicaties extern zijn opgeslagen. Je kan daardoor dus op iedere plek aan het werk.

 • Alle medewerkers krijgen een persoonlijke inlog, die toegang geeft tot een persoonlijke werkplek. Zo krijgt iedereen toegang tot de juiste bestanden!

 •  BSV-IT zorgt ervoor dat je altijd met actuele software werkt. Dat betekent dus dat je medewerkers kunnen werken met de   nieuwste functies en dat de applicaties veilig blijven.

 •  Onze IT’ers helpen jouw organisatie om jouw persoonlijke omgeving zo goed mogelijk in te richten. Zo hebben wij ervaring met   programma’s als Exact Globe, Snelstart en Unit4. Deze programma’s kunnen wij voor je integreren, zodat je werkplek direct   compleet is.

 •  BSV-IT helpt bedrijven om een veilige werkomgeving te creëren. Zo zorgen wij ervoor dat je controle op je bedrijfsgegevens kunt behouden, zodat jij bepaalt wie toegang tot de gegevens heeft. En kom je iets verdachts tegen? Dan kan je altijd rekenen op onze klantenservice.

Hoe wij de Theologische Universiteit aan een cloud oplossing hielpen

Eén van onze gewaardeerde klanten is de Theologische Universiteit in Apeldoorn. Deze universiteit leidt predikanten en theologen op. De afgelopen jaren hebben wij voor hen de volledige IT verzorgd. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat de universiteit direct met de juiste IT-apparatuur aan de slag kan. Denk bijvoorbeeld aan de computers, de wifi en de telefonie. Daarnaast hebben wij hen succesvol geholpen in de overgang naar de cloud. Hierdoor konden de theologen zonder problemen overschakelen op de programma’s van Microsoft 365.

Onze partner waardeert ons snelle, adequate handelen. Zo werken wij met één aanspreekpunt en heb je direct toegang tot onze servicedesk. Hierdoor bouwden wij een goede relatie met de universiteit op.

Wil je meer lezen over onze partners? In onze klantverhalen lees je wat wij de afgelopen jaren voor de klant hebben betekend.

Welke dienst past bij mijn organisatie?

Het opzetten van een cloud werkplek bestaat uit zoveel onderdelen, dat het niet gemakkelijk is om het juiste pakket te kiezen. Daarom is het verstandig om vooraf jezelf een aantal vragen te stellen:

  • Wordt er bij jullie organisatie veel thuis gewerkt?
  • Wat verwacht je van je online werkplek?
  • Hoe gevoelig zijn de online bestanden en applicaties?
  • Met welke programma’s werkt het personeel? En heb je een beeld van wat nodig is om efficiënt te kunnen blijven werken?
  • Welke beveiliging zit er op dit moment op de pc’s?
  We kunnen ons goed voorstellen dat deze vragen lastig te beantwoorden zijn. Zit je dan ook met vragen? Of zou je meer willen over BSV-IT? Neem dan vrijblijvend contact op met Jaco! Jaco heeft meer dan 3 jaar ervaring in cloudoplossingen en kan je daardoor goed op weg helpen.

Dit kan je van BSV-IT verwachten

Wil je kiezen voor een werkplek in de cloud? Dan kan je BSV-IT zeker overwegen! Onze IT’ers hebben jarenlange ervaring in het opzetten van een online werkomgeving, waardoor wij goed weten hoe je een cloud werkplek goed en veilig kunt inrichten.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je altijd op ons kunt rekenen. Daarom staat ons team klaar om je vragen te beantwoorden. Heb je een vraag? Of wil je meer weten over BSV-IT? Dan kan je ons bereiken via 0318 565 100 of door een berichtje te sturen naar welkom@bsv-it.nl.

Onze belofte

Waarom kiezen voor BSV-IT?

Wellicht vraag je je af: wat wordt er precies onder IT-werkplekbeheer verstaan? Het werk van BSV-IT bestaat voornamelijk uit het ontzorgen en supporten van het mkb. Ons werk bestaat onder andere uit

Het adviseren over het juiste hardware- en softwarepakket.

Het adviseren over het juiste hardware- en softwarepakket.

 Het beheer en de support van werksystemen. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Office en 365. Ook staan wij klaar voor klantvragen, zodat je nooit lang vast hoeft te lopen

Het beheer en de support van werksystemen. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Office en 365. Ook staan wij klaar voor klantvragen, zodat je nooit lang vast hoeft te lopen

Het inrichten van de werkplek. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van de laptops, computers en telefoons.

Het inrichten van de werkplek. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van de laptops, computers en telefoons.

 Het beveiligen van de werkomgeving. Voorbeelden zijn het installeren van een antivirussoftware en het scannen van mogelijk gevaar.

Het beveiligen van de werkomgeving. Voorbeelden zijn het installeren van een antivirussoftware en het scannen van mogelijk gevaar.

Het opzetten van een back-up, waardoor technische problemen geen grote gevolgen hebben.

Het opzetten van een back-up, waardoor technische problemen geen grote gevolgen hebben.

Aanhef

Interesse?
neem contact
met ons op