Overslaan en naar de inhoud gaan

Voortekenen om de volgende stap te zetten op IT-gebied

Nu de digitale transformatie op kruissnelheid ligt, staan steeds meer IT-managers voor de beslissing om de volgende stap op IT-gebied te zetten. Een voorteken daarvan is bijvoorbeeld dat medewerkers klagen over trage en achterhaalde software. Ook kan het zijn dat projecten worden opgestart maar door verouderde IT-oplossingen niet snel genoeg kunnen worden geïmplementeerd. Maar niet alleen intern kan het nodig zijn om de volgende stap te zetten. Klanten vragen soms om oplossingen die nog niet in uw organisatie beschikbaar zijn. Ten slotte horen wij steeds vaker dat bedrijven de grip op hun bestanden kwijt raken omdat deze overal en nergens staan.

Om een volgende stap te kunnen zetten, doemt de vraag op: vervangen of moderniseren? Vervangen klinkt logisch maar sommige systemen bewijzen al tientallen jaren hun meerwaarde en passen vaak in bestaande processen. Desondanks kiezen organisaties voor moderniseren omdat de businesscase voor modernisering sterk is en lapmiddelen geen toekomst hebben.

In de praktijk zien wij dat bedrijven die hun IT-omgeving moderniseren direct profijt hebben van de voordelen die dit met zich meebrengt. Medewerkers kunnen efficiënter werken en zijn gemotiveerder dan voorheen. Ook bedrijfsdata wordt beter beheersbaar doordat deze gecentraliseerd en beter beveiligd kan worden. En de klanttevredenheid stijgt omdat moderne IT-oplossingen hen helpen om succesvol te zijn.

Herkent u de voortekenen en bent u toe aan de volgende stap op IT-gebied? Neem vrijblijvend contact met ons op. ? Bel 0318-565100 of mail ons. Wij kijken graag objectief met u mee om samen te zoeken naar de beste oplossing.