Overslaan en naar de inhoud gaan

#samenthuiswerken

Veel mensen werken noodgedwongen thuis. Vaak een nieuwe ervaring. Microsoft Teams is de hub voor teamwerk in Microsoft 365. Een simpele en effectieve tool om ook nu te kunnen blijven samenwerken. Wees gastheer voor vergaderingen voor iedereen binnen of buiten uw organisatie. Deel uw mening en uw persoonlijkheid in een groeps-chat of in één-op-één berichten. Schakel onmiddellijk over van groeps-chat naar videobellen met één klik op een knop. Teams van 10 tot 10.000 mensen kunnen op één plek vergaderen, waar ze zich ook bevinden. Zoek nooit meer verwoed naar bestanden. In Teams kunt u Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden in realtime bekijken, delen en bewerken.

Microsoft biedt deze handige tool nu tijdelijk gratis aan. Een mooi gebaar. Het biedt de mogelijkheid om een actuele preview van de mogelijkheden van Teams te krijgen. Maar ‘gratis’ levert ook een zeker gevaar op. Microsoft Teams is een standaard applicatie in Microsoft 365. Het maakt intelligente verbindingen tussen e-mail, projecten, to-do-lijsten en agenda’s. In de stand alone -versie van Microsoft Teams zijn deze verbindingen niet mogelijk. Bij Microsoft zijn privacy en beveiliging nooit een bijzaak. Hiervoor moet echter wel een juiste implementatie van de software plaatsvinden. Meer dan ooit moeten mensen weten dat hun virtuele gesprekken privé en veilig zijn.

In de praktijk zien wij nu dat verschillende klanten zelf proberen om Microsoft Teams te installeren. Zij missen vaak de kennis om te zorgen voor een juiste integratie met andere applicaties en de juiste instellingen voor een veilige thuiswerkomgeving. Wij kunnen bedrijven helpen om de juiste stappen te nemen voor het beheren en implementeren van Microsoft Teams. Wij kunnen uw medewerkers op maat instrueren over de mogelijkheden Microsoft 365. Ook nu. Het zij op afstand of onder gepaste maatregelen op locatie. Daar bent u niet alleen vandaag meegeholpen maar ook in de toekomst. Bel 0318-565100 of mail ons vrijblijvend over de mogelijkheden van Microsoft Teams in combinatie met Microsoft 365.