Overslaan en naar de inhoud gaan

Nooit meer verkeerd verbonden door integratie Microsoft Teams

Het zal zo’n honderd jaar geleden zijn dat een telefonist nog de verplichte schakel tussen twee bellers was. Als u met iemand in contact wilde komen, nam u contact op met de telefonist en die verbond u door met degene die u wilde spreken. En als u dan niet de juiste persoon aan de telefoon kreeg, was de kans groot dat u verkeerd verbonden was. De term ‘verkeerd verbonden’ wordt tegenwoordig – onterecht dus – nog wel eens gebruikt als u een verkeerd nummer hebt ingetoetst. Bijna niet voor te stellen dat de ontwikkeling van de telefonie zo’n reuze sprong voorwaarts heeft gemaakt. En nu staat u aan de vooravond voor weer een nieuwe stap voorwaarts: telefoneren via Microsoft Teams.

De afgelopen maanden hebben vele medewerkers versneld kennis gemaakt met Microsoft Teams. Een superhandige tool om vanuit huis of kantoor een video call op te zetten en via een gedeeld scherm presentaties te geven. Wij gebruiken Microsoft Teams ook voor een uitleg over software of een instructie bij een calamiteit. Waarschijnlijk zal deze nieuwe manier van werken ook in de toekomst niet meer weg te denken zijn. Maar wist u dat Microsoft Teams ook geïntegreerd kan worden als een moderne telefooncentrale door VoIP te integreren in deze handige app. Hierdoor kun je zowel via je telefoon of laptoptop bellen. Ook heb je tijdens een telefoongesprek altijd de juiste documenten bij de hand en hoef je minder handelingen te doen als je een telefonische vergadering wilt plannen.

De integratie van Microsoft Teams in uw telefonie is zeker geen rocket science of een enorme kostenpost. Het idee is simpel en doeltreffend. En wij kunnen u snel en efficiënt helpen om uw telefooncentrale toekomstbestendig te maken. Dus heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Bel 0318-565100 of mail ons. Bij ons bent u goed verbonden.