Overslaan en naar de inhoud gaan

Even voorstellen: Sander Verschuur, ICT Consultant bij BSV-IT

Maak kennis met onze collega Sander Verschuur. Een trouwe collega die al jaren bij BSV-IT werkt. Hij is te vinden bij de technische buitendienst, de binnendienst en houdt zich bezig met inkopen, sales en cloud werkzaamheden (migraties).

Wie ben ik? 

Hoi! Ik ben Sander en ik ben 26 jaar. Woonachtig in het mooie Lunteren en verloofd met mijn prachtige toekomstige vrouw. Ik heb aan het ROC Midden Nederland (BOL, niveau 3) en daarna aan het ROC Aventus (BBL, niveau 4) gestudeerd en ben daarna gaan werken bij Vlastuin ICT en Telecom. In mijn vrije tijd zijn voetbal en skiën grote hobby's van mij. Daarnaast ben ik in de weekenden altijd bij vrienden te vinden, en het liefste dan in de keet. Dit is ieder weekend weer een groot feest! 

Waarom heb ik voor BSV-IT gekozen? 

Eigenlijk ben ik automatisch bij BSV-IT terecht gekomen door de overname van Vlastuin ICT. Mijn werk vind ik onder andere heel leuk doordat het zo divers en afwisselend is. Daarnaast word ik altijd blij van het contact met klanten. Er zijn een aantal klanten waar ik al langer over de vloer kom. Hier bouw je echt een band mee op en dat is ontzettend leuk om mee te mogen maken. Wat niet vergeten mag worden, is het jonge team met collega's. Het is elke dag weer een feestje om met iedereen te mogen samenwerken. Iedereen is ontzettend behulpzaam en we helpen elkaar waar nodig.

Meer weten over Sander? 

Neem dan gerust contact met mij op. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur!