Overslaan en naar de inhoud gaan

Even voorstellen: Enrico Henken, Support Consultant bij BSV-IT

Maak nu kennis met onze collega Enrico! De collega die je zult vinden bij de afdeling support als consultant. Hij stelt zich hieronder even aan je voor:  

Wie ben ik? 

Hoi! Mijn naam is Enrico en ik ben 33 jaar. Daarnaast ben ik woonachtig in het mooie Veenendaal. Binnen BSV-IT hoor ik binnen de afdeling support. In mijn vrije tijd hou ik er van om te sporten, series en films te kijken en met vrienden af te spreken!  

Waarom heb ik voor BSV-IT gekozen? 

Voordat ik bij BSV-IT ging werken, heb ik bij meerdere bedrijven gewerkt. Zo heb ik IT-support uitgevoerd bij zowel grote als kleinere bedrijven. Daarnaast heb ik ook applicatiebeheer gedaan in de Retail sector. Er zijn verschillende redenen dat ik voor BSV-IT heb gekozen. Ten eerste vind ik het fijn dat het een klein en hecht team is. Iedereen kent elkaar en dit maakt het erg fijn om te werken. Daarnaast is de reisafstand voor mij ook belangrijk.  Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik mensen kan ondersteunen met hun ICT-problemen.  

Meer weten over Enrico? 

Neem dan gerust contact met mij op. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur!