Overslaan en naar de inhoud gaan

Even voorstellen: Dita Kalfs, officemanager bij BSV-IT

Zes maanden geleden heeft BSV-IT een nieuw collega mogen verwelkomen: Dita Kalfs. Dita is een enthousiaste collega, die zich vooral bezighoudt met de marketing, administratie en de facilitaire zaken van het bedrijf. Ze stelt zich hieronder even aan je voor:  

Wie ben ik? 

Hoi! Ik ben Dita en ik ben 29 jaar. Samen met mijn man Tim en dochter Julia woon ik in Ede. Voordat ik bij BSV-IT kwam werken, heb ik gewerkt als officemanager bij een koeriersbedrijf. Daarnaast heb ik een aantal jaar gewerkt als secretaresse bij een accountantskantoor en als managementassistent bij een koffieleverancier voor bedrijven. Ik heb de afgelopen jaren dus veel relevante ervaring opgedaan. Collega’s ontzorgen, dat is wat ik echt leuk vind. Daar krijg ik veel energie van! 

Waarom heb ik voor BSV-IT gekozen? 

Ik vind het vooral leuk om in een jong en hecht team te werken. Bij BSV-IT hoef ik niet meerdere afdelingen langs te gaan voor een vraag. Het is een bedrijf met korte lijntjes, waarin open en eerlijk met elkaar gecommuniceerd wordt. We delen vrijuit kennis met elkaar en staan altijd open voor een sparsessie. Daardoor is er veel ruimte voor eigen inbreng, waardoor mijn ideeën ook snel worden uitgevoerd. Ik heb ook voor BSV-IT gekozen, omdat er bij het bedrijf ook veel waarde wordt gehecht aan het privéleven. Het werk is goed te combineren met mijn privéleven, waardoor ik ook veel tijd kan doorbrengen met mijn kleine. Dat waardeer ik enorm!  

Ook werken bij BSV-IT? Bekijk dan onze vacatures ‘Commerciële medewerker’ en ‘Medior Support Consultant / Support Coördinator’.   

Meer weten over Dita? 

Neem dan gerust contact met mij op. Op dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik bereikbaar op 0318 - 565 100 en via de mail: d.kalfs [at] bsv-it.nl (d[dot]kalfs[at]bsv-it[dot]nl).  

Even voorstellen: Dita Kalfs, officemanager bij BSV-IT