Overslaan en naar de inhoud gaan

BSV-IT: Bouwen Samenwerken Vooruitkijken

2021 was voor BSV-IT een vernieuwend jaar om meerdere redenen. We kregen een nieuwe naam, nieuwe huisstijl met een frisse look en logo, nieuwe website, nieuw pand en nieuwe collega's. De naam BSV-IT staat voor Bouwen Samenwerken Vooruitkijken. Met de toevoeging ‘IT’ bekrachtigen wij onze commitment met de branche waarin wij werken. Een terugblik en vooruitblik

2021 was voor BSV-IT ook een jaar dat symbool stond voor groei. We mochten veel mooie projecten van klanten uitvoeren en meehelpen aan hun succes. Vertrouwen en samenwerking stond daarbij voorop, zodat ondernemers vooruit konden kijken omdat IT voor hen werkt! Het nieuwe pand is ruimer dan het vorige onderkomen en staat op een mooie zichtlocatie tussen andere IT-bedrijven: de 'Silicon Valley' van Veenendaal.

Overname Vlastuin ICT

In 2022 willen wij voortzetten wat we in 2021 zijn gestart. Zo hebben wij in januari van dit jaar Vlastuin ICT uit Ederveen overgenomen. Vlastuin ICT groeide de laatste jaren snel en heeft een mooie klantenportefeuille. Ondanks diverse pogingen was het hen niet gelukt de juiste mensen te vinden om hun team uit te breiden. Om die reden werkten zij de laatste jaren al veel samen met BSV-IT voor hun grotere zakelijke klanten. Met de overname van Vlastuin ICT hebben we meer medewerkers op de support afdeling en een betere, gescheiden taakverdeling. Het resultaat is dat wij de interne processen nog beter en professioneler kunnen neerzetten.

Trends voor 2022

Voor 2022 verwachten wij dat de manier van contractvorming voor IT-producten zeker zal veranderen. Ook heeft Microsoft aangekondigd dat de prijzen zullen stijgen en dat zij op de termijn aan zullen sturen op contracten met een langere looptijd. Daartegenover staat dat Microsoft steeds weer nieuwe features ontwikkeld, die standaard in Microsoft 365 en Microsoft Azure worden opgenomen.

Binnenkort ontvangen onze klanten een bericht waarin wij uitleggen wat er voor hen zal veranderen en welke consequenties die voor hen hebben. Bedrijven die nog geen klant van BSV-IT zijn maar wel willen weten welke ontwikkelingen hen te wachten staat, kunnen uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen ook hen graag bij de zoektocht naar de beste en meest kostenefficiënte IT-oplossingen.

Jaco van de Horst