Overslaan en naar de inhoud gaan

BSV-IT: Bouwen Samenwerken Vooruitkijken

BSV-IT is de nieuwe naam voor Business Support Veenendaal. Rick Teunissen is directeur van BSV-IT en legt uit waarom hij het belangrijk vond om de naam te wijzigen.

“Ik ben al jaren gepassioneerd in het ontzorgen van IT Dienstverlening. Met BSV-IT kan ik dat combineren met een totaal aanbod van diensten. Wij werken voor MKB-bedrijven en middelgrote non-profit organisaties tot 200 medewerkers. BSV-IT staat voor Bouwen Samenwerken Vooruitkijken. Met de toevoeging ‘IT’ laten wij vol trots onze commitment met de branche waarin wij werken zien.“

Het verhaal vertellen

“Belangrijkste reden dat ik de naam wilde wijzigen, is dat ik vond dat de naam Business Support Veenendaal niet voldoende vertelde wie wij zijn en wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. Door de naam te wijzigen, is het nu snel duidelijk wat wij voor ondernemers kunnen betekenen. Bij onze naamswijziging past ook een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Fris en toekomstbestendig. Ons nieuwe logo en onze nieuwe pay-off (Een werkplek die werkt) toont onze visie: wij willen samen bouwen aan de beste oplossing en vooruitkijken om alle uitdagingen die op ons pad komen te voorzien van de juiste oplossing. De basis daarvoor is een optimale samenwerking.”

Toekomst

“Als organisatie hebben we onze kennis en ervaring ingezet om jou als ondernemer te laten floreren op het gebied van IT. Ons team staat dagelijks voor je klaar. Met plezier en motivatie helpen wij deskundig en geduldig om problemen en uitdagingen op te lossen. Wij zorgen ervoor dat je altijd en overal een werkplek hebt die optimaal werkt. Door gebruik te maken van uitgebreid geteste oplossingen van gerenommeerde merken, leveren we altijd een betrouwbare en veilige online werkomgeving. Vertrouwen en samenwerking staat bij mij voorop, zodat ondernemers vooruit kunnen kijken omdat IT voor hen werkt!”

BSV-IT
Een werkplek die werkt