Overslaan en naar de inhoud gaan

BSV is een betrouwbare en klantvriendelijk IT-partner

Bespeak BV
Moniek van de Vis

“BSV is een betrouwbare en klantvriendelijk IT-partner”

Bespeak is een onderwijskundigbureau dat innovatieve opleidingsproducten ontwikkelt voor verschillende beroepsopleidingen en nascholingstrajecten. Het bedrijf bestaat bijna 15 jaar. Moniek van de Vis is een de 25 medewerkers en werkt als operationeel manager bij Bespeak.

“Ik ben verantwoordelijk voor de aansturing van het Bespeak-team met uitzondering van onze sales afdeling en de managing director. Als team zorgen wij voor de vertaling van het idee dat de klant heeft, naar een goed leerconcept dat er aantrekkelijk uitziet en perfect aansluit bij de leerbehoefte van de doelgroep. Onze producten zijn bijvoorbeeld leerboeken en online leeromgevingen.”

Transitie

“Tot aan het begin van vorig jaar werkten wij met lokale servers en werkplekken. In januari 2020 zijn wij overgestapt van onze vorige IT-leverancier naar BSV. Net voor de coronacrisis heeft BSV ons geholpen met de transitie naar share point en werken in de cloud. Daar zijn wij achteraf gezien uiteraard heel blij mee. Want als wij die transitie niet hadden gemaakt, konden onze medewerkers niet thuis werken en hadden wij als organisatie geheel stilgelegen. BSV zorgt ervoor dat alle programma’s die wij gebruiken goed werken en dat wij op alle locaties gebruik kunnen maken van dezelfde data. Als er iets niet goed gaat worden wij altijd snel geholpen.”

Slimmer werken

“IT is voor ons belangrijk om nog slimmer en efficiënter te kunnen werken. Zo hebben wij met share point versiebeheer waardoor wij met meerdere specialisten aan één document kunnen werken. Het is in feite een van onze kernactiviteiten; alleen door samenwerking komen wij tot een goed eindproduct. We kunnen na de transitie ons werk ook goed in een overzichtelijke mappenstructuur bewaren. De overgang is mede door de inzet van BSV uitstekend verlopen. BSV heeft meegedacht hoe we de overgang het beste konden realiseren. Tijdens de coronacrisis hebben zij nog de ontbrekende hardware geregeld om thuis te kunnen werken en hebben zij op afstand de puntjes op de i gezet.”

“BSV reageert altijd snel op een verzoek en denken nuchter en actief met ons mee. Onze ervaring is dat BSV betrouwbaar, snel en klantvriendelijk is. Kortom, een IT-partner waar wij graag mee samenwerken.”