Overslaan en naar de inhoud gaan

One stop IT-shop

BSV is een allround ICT-partner met een breed pakket aan diensten, zoals netwerkbeheer, de levering van hardware en de implementatie van moderne werkplekken en VoIP. Wij willen bedrijven, scholen en stichtingen ontzorgen met een totaal aanbod van ICT-dienstverlening. Een one stop IT-shop waar ‘op iedere etage’ een keur van kwaliteitsproducten worden aangeboden. Met BSV als floormanager hebben klanten één aanspreekpunt die volledig op de hoogte is van uw wensen en eisen. Het resultaat is dat alle puzzelstukjes perfect op elkaar aansluiten. Bij eventuele calamiteiten heeft u ook slechts één ICT-partner die verantwoordelijk is om een probleem op te lossen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij geloven in een toekomstbestendige ICT-omgeving die niet meer weg te denken is als succesfactor van uw bedrijf of organisatie. Onze drijfveer is alle ICT-ontwikkelingen op de voet te volgen om onze opdrachtgevers te kunnen adviseren over innovaties die hun werk simpel, makkelijk en veilig maken. BSV is een gezonde no-nonsense organisatie met gespecialiseerde medewerkers. We zijn transparant, innovatief en staan graag als partner naast onze klanten.

Om nog dichterbij u te staan gaan wij vanaf dit jaar regelmatig bloggen over onderwerpen die voor u interessant zijn. Wij delen graag de kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan. Heeft u een onderwerp dat u graag een onder de aandacht wilt brengen? Laat het ons weten.