Overslaan en naar de inhoud gaan

IT als hart van je organisatie

Was IT voorheen slechts een faciliterend onderdeel van je organisatie, tegenwoordig wordt weleens gezegd: ‘IT ís de organisatie’. Met andere woorden zonder IT kan je organisatie niet functioneren. Een beetje gechargeerd, en toch zit er een kern van waarheid in.

IT is het hart van je organisatie. Een hart dat moet blijven kloppen en moet zorgen voor het juiste tempo in je organisatie. Het hart dat andere organen voedt en zo je gehele organisatie gezond houdt. Bijvoorbeeld de longen om je organisatie voldoende lucht te geven. Het voedt de hersens om intelligente strategische keuzes te maken. En het houdt de lever gezond om je organisatie te beschermen tegen onveilige virussen.

In deze tijd is IT dus meer en meer het kloppende hart van je organisatie. Het is belangrijk om met de hulp van IT, diensten en producten efficiënter te maken. Ook in jouw organisatie zorgt IT voor een coöperatieve samenwerking tussen de verschillende bedrijfsonderdelen om jouw organisatiedoelstellingen succesvol te maken. Het resultaat van IT als kloppend hart van je organisatie?

  • IT houdt je bedrijfsprocessen draaiend
  • IT zorgt ervoor dat je werknemers geolied hun werk kunnen doen
  • IT helpt bij een vloeiende communicatie
  • IT beveiligt je bedrijfsgegevens
  • IT …

Het is duidelijk dat een gezond hart ervoor moet zorgen dat jouw organisatie blijft kloppen. BSV-IT is graag jouw partner die garant staat voor een objectieve jaarlijkse gezondheidscheck. Zie het als tips van de specialist om kwalen voor te zijn en hartfalen te voorkomen. Wij geven graag een advies hoe je moet handelen om onderdelen langer te gebruiken of onderdelen te vervangen.

Ook benieuwd naar onze vitamine IT? Maak vrijblijvend een afspraak voor een jaarlijkse gezondheidscheck.

Jaco van der Horst