Overslaan en naar de inhoud gaan

Even voorstellen: Tom van de Pol, Manager ICT bij BSV-IT

Maak nu kennis met onze collega Tom! Hij stelt zich hieronder even aan je voor:  

Wie ben ik? 

Hoi! Mijn naam is Tom van de Pol. Ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in het mooie Renswoude. Binnen BSV-IT ben ik werkzaam als manager ICT. In mijn vrije tijd houd ik ervan om tijd met mijn gezin te besteden, in de tuin te werken of gewoon eropuit te gaan.

Waarom heb ik voor BSV-IT gekozen? 

Voordat ik bij BSV-IT (toen nog Business Support Veenendaal B.V.) begon, werkte ik o.a. als on-site werkplekbeheerder, systeembeheerder en projectleider in diverse facetten van de IT dienstverlening. De reden waarom ik voor BSV-IT heb gekozen is vanwege de veelzijdigheid aan werkzaamheden die we mogen uitvoeren voor onze klanten. De werkzaamheden, de focusgebieden en de verantwoordelijkheden die ik heb zorgen voor een veelzijdige en uitdagende baan. Natuurlijk hebben we een stel fijne collega's waar goed mee samengewerkt kan worden. Niet voor niets is ons motto, hard werken; hard ontspannen! Ik ben iemand die graag tussen de collega’s loopt om te zien en horen wat er speelt. Samen met mijn collega's optimaliseer ik onze interne processen die ondersteunend zijn aan de oplossingen die we realiseren voor onze klanten. Daarnaast geeft het uitwerken van de mooie oplossingen die we mogen realiseren bij onze klanten voor veel voldoening. BSV-IT heeft de ambitie om te groeien de komende jaren en ik werk er hard aan om BSV-IT bij te staan in deze groei!

Waar bestaan jouw werkzaamheden uit?

Elke klant heeft zijn of haar eigen wensen. Aan ons de taak om daarbij zo goed mogelijk te adviseren en de juiste oplossing te realiseren, zodat de klant zijn of haar werk optimaal kan uitvoeren. Mijn rol in dat proces is divers, zo ben ik o.a. verantwoordelijk voor de operatie, de servicedesk, de buitendienst en de projecten die gedaan worden voor onze klanten. Ook werk ik zelf actief mee in het adviseren van de klant, het inrichten van onze klantomgevingen of het verhelpen van complexe verstoringen.

Meer weten over Tom? 

Neem dan gerust contact met mij op. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur!