Overslaan en naar de inhoud gaan

Efficiënter werken?

In onze beleving is de inzet van ICT om medewerkers efficiënter te laten werken een van de hot items voor het komende jaar. Medewerkers werken efficiënt als je hen in hun kracht kan laten werken met gebruik van de juiste oplossingen. ICT dat gewoon werkt.

Met de oplossingen van Microsoft Office 365 krijgen bedrijven alle tools in handen om de irritaties bij medewerkers te verlagen en daarmee de productiviteit te verhogen. Het simpel installeren is echter niet de oplossing. Als ICT-partner helpen wij bedrijven graag met het op de juiste manier gebruiken en toepassen van de beschikbare applicaties.

Door de integratie en gebruik van Microsoft Teams zijn de onderlinge vragen via e-mail aan collega’s bijvoorbeeld met 30% verminderd. Er kan eenvoudig een teamberichtje of to-do-lijstje worden gestuurd dat uitsluitend voor het projectteam relevant is. Met andere woorden: ook de samenwerking bij projecten kan door inzet van het juiste middel vele malen efficiënter worden uitgevoerd.

Ik hoor nog wel eens dat iemand een laatste model smartphone aanschaft – vaak tegen hoge kosten – en vervolgens nog niet de helft van de mogelijkheden gebruikt die het vorige model al had. Onze toegevoegde waarde is niet alleen het leveren van oplossingen, maar ook zorgen dat de oplossingen die wij leveren geadopteerd worden door de gebruiker. Dat betekent vooraf advies en tijdens de implementatie een persoonlijk begeleiding.

Meer weten over ons totaal pakket waar wij 100% achterstaan? Laat het ons weten. Wij komen graag persoonlijk langs om ons pakket vrijblijvend voor u uit te pakken.