Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken in de cloud

Werken in de cloud houdt in dat de IT-werkomgeving niet wordt opgeslagen op een server in je eigen pand, maar in een publiek datacenter. Door een internetverbinding krijg je toegang tot jouw eigen online werkomgeving. Je bent dus niet meer afhankelijk van een eigen kantooromgeving, maar jouw werkplek is altijd, voor alle medewerkers en vanaf elke locatie en met elke device bereikbaar. Maximale flexibiliteit en altijd up-to-date.

Alle medewerkers een persoonlijke werkplek

Elke medewerker krijgt een persoonlijke inlog, die toegang geeft tot een persoonlijke werkplek. Door het toekennen van persoonlijke rechten zorg je er als organisatie voor dat iedereen over de informatie beschikt die voor zijn of haar werk noodzakelijk is. Geen onnodige ballast dus!

Virtual Desktop

Het werken in de cloud werkt heel eenvoudig. Door gebruik te maken van de een Virtual Desktop worden alle applicaties die je nodig hebt om te kunnen werken heel overzichtelijk weergegeven. Het startscherm is per medewerker verschillend; het is zeer gebruiksvriendelijk en kan naar eigen wens worden aangepast.

Volledige integratie

BSV-IT helpt jouw organisatie om ook andere applicaties dan die van Microsoft 365 te integreren, zodat jouw online werkplek compleet is en alle programma’s die je nodig hebt altijd en overal beschikbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Exact Globe, Snelstart en Unit 4. Ook deze programma’s worden geïntegreerd en zijn verschijnen op het startscherm van de virtual desktop.

Dynamics 365 Business Central

Met Business Central wordt het mogelijk om het volledige bedrijfsproces te stroomlijnen. Business Central integreert inkoop, verkoop en boekhouding in één systeem. Het wordt met dit volledig cloud-based pakket mogelijk om controle te houden over al jouw bedrijfsprocessen, zoals order-, relatie- of voorraadbeheer. En alles realtime, voor alle medewerkers voor wie dit relevant is te bereiken op elk gewenst moment en vanaf elk apparaat.