Overslaan en naar de inhoud gaan

Wifi

Voor een goede werkplek is het hebben van Wifi onmisbaar. Met een stabiel Wifi-netwerk zorg je voor optimale flexibiliteit binnen je bedrijf. De Wifi moet goed aansluiten bij de inrichting van het bedrijfsnetwerk. Alles moet uiteraard kloppen!

Scan op locatie

Om goed te inventariseren waar het Wifi-netwerk aan moet voldoen is het in veel gevallen wenselijk om een scan op locatie te doen. Tijdens de scan wordt inzichtelijk hoe jouw bedrijf in elkaar zit. Hoe zorgen we voor een volledige dekking? Zijn er verstoringen van het Wifi-signaal en zo ja, hoe kunnen we deze verhelpen? Wie gaan er gebruik maken van het Wifi-netwerk? Hoeveel belasting van het netwerk kunnen we verwachten? Alles om een volledig dekkende oplossing voor het Wifi-netwerk te realiseren.

Betrouwbaar en veilig

Uiteraard wil je de bedrijfsgegevens beschermen. Bij het aanleggen van het Wifi-netwerk zorgen we altijd voor een zakelijke- en een gastentoegang, zodat deze twee verschillende bezoekersgroepen van elkaar gescheiden worden. We zorgen voor een betrouwbare en veilige verbinding.